Services


DreamWeaver Media Group

Σαν dreamweaver.gr έχουμε σχεδιάσει  και φιλοξενήσει σαν hoster.gr  χιλιάδες ιστοτόπους από το 2001. Οι ανάγκες όμως προβολής τους είναι και ολοένα αυξανόμενες και αυτός είναι ο λόγος δημιουργίας του DreamWeaverMediaGroup.Gr. Είναι ένα δίκτυο ιστοτόπων * blog  και social media κοινοτήτων  με σκοπό την ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας των πελατών μας. Παρότι η ιδέα της έμμεσης προβολής του ιστοτόπου σας μέσω θετικών απόψεων τρίτων από blogs και social media κοινότητες σε κάποιους φαντάζει μια «προχωρημένη» τακτική αυτό δεν μας αποκαρδιώνει.

Όταν το 2003 ξεκινήσαμε την διαφήμιση στο Google AdWords και 2007 είμασταν η τρίτη ελληνική εταιρεία με παρουσία στο facebook πολλοί είχαν απαξιώσει την απόφαση μας να ρίξουμε το κέντρο βάρους της διαφήμισης μας εκεί. Η παρουσία μας μέχρι σήμερα και η επιτυχία πολλών πελατών μας νομίζουμε ότι καταξίωσε εκείνες τις αποφάσεις. Σήμερα ρίχνουμε το βάρος στο influence marketing στα social media . Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική εξάλλου. Απλά φροντίζουμε να είμαστε ενήμεροι και να ακολουθούμε εξελίξεις στον χώρο που δημιουργούνται έξω και όπως πάντα έρχονται και στην χώρα μας με μια χρονική διαφορά. Το χρονικό σημείο εκκίνησης όμως σε μια κούρσα θα είναι πάντα ένας καθοριστικός παράγοντας και ειδοποιός διαφοράς μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.


«Αυτοί που δεν θέλουν να μιμηθούν τίποτε, δεν παράγουν τίποτε.
«
-Salvador DaliΠαρεχόμενες Υπηρεσίες

 

Αξιολόγηση διαδικτυακής παρουσίας

Διεξάγουμε μια εκτεταμένη διαδικτυακή έρευνα με έμφαση  στα social media για να δούμε την συνολική διαδικτυακή εικόνα της επιχείρησης σας.

Δημιουργούμε – συμπληρώνουμε την social media παρουσία σας.

Δημιουργούμε ή ανακατασκευάζουμε την διαδικτυακή σας παρουσία στα social media  με σκοπό να τα κάνουμε συγκοινωνούντα δοχεία ( web ring)

Δημιουργούμε αναφορές – κριτικές για εσάς.

Οι συνεργάτες μας στα διάφορα blogs & social media κοινότητες μας επώνυμα αναφέρονται στην επιχείρηση σας και στα προιόντα/υπηρεσίες σας.

Προωθούμε αυτές τις αναφορές.

Με την αξιοπιστία του τρίτου παρατηρητή προβάλλουμε σε google, facebook , youtube  και αλλού αυτές τις αναφορές – κριτικές εκτεταμένα στο web.

Υπεράσπιση διαδικτυακής φήμης.

Αντιμετωπίζουμε κακόβουλες ενέργειες τρίτων (ανταγωνιστών κ.α.) που έχουν πλήξει την διαδικτυακή σας εικόνα και αντιστρέφουμε το κλίμα.

Brand Awareness

Μέσω βιντεοπαρουσιάσεων στο youtube και αλλού προβάλλουμε το logo – επωνυμία της επιχείρησης σας με στόχο την επίτευξη αναγνωρισιμότητας.

Κριτικές

Αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης /προιόντων / υπηρεσιών μέσω κριτικών /reviews

H φωνή σας στο διαδίκτυο

Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε τις επικοινωνιακές σας ανάγκες στο διαδίκτυο ολοκληρωμένα και με σαφή ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.

Ποιό είναι το κόστος αυτών των ενεργειών;

Τυποποιημένες ενέργειες θα μπορούσαν να «δέσουν» σαν ένα συγκεκριμένο πακέτο. Επειδή όμως η φύση αυτών των ενεργειών είναι συνδυαστική και μπορεί να πάρει πολλές μορφές απλά θα σας παραθέσουμε κάποια πρώτα ενδεικτικά κόστη που αποτελούν την αφετηρία μεμονωμένων διαφημιστικών ενεργειών
  •  Προώθηση facebook posts ( >200 ευρώ / μήνα )
  •  Δημιουργία video και προβολή στο youtube με +5000 θεάσεις ( > 150 ευρώ)
  •  Προώθηση facebook page με 5000+ νέα μέλη ( 250 ευρώ )
  •  Δημιουργία και προώθηση διαγωνισμού ( 150 ευρώ )
  •  Διαφημιστικό αφιέρωμα σε blog ( 100 ευρώ )
  •  Διαφήμιση σε συνεργαζόμενα sites του Google ( >200ευρώ / μήνα)
  •  Διαφήμιση σε στοχευμένο κοινό στο facebook ( >250 ευρώ / μήνα )
  •  Συλλογή emails για αποστολή newsletter ( 200 ευρώ )

 

social-media-influencers


Η διαδικτυακή σας φήμη είναι ένα από τα σημαντικότερα περουσιακά σας στοιχεία.

Από την διαχείριση της κρίσης στην κοινωνική ευθύνη μέχρι την προώθηση του ονόματός τους, το να στείλετε το σωστό μήνυμα είναι απαραίτητο για την ορθή διαχείριση της φήμης σας.Θέλουμε να πιστεύουμε ότι διαθέτουμε μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της φήμης, καθώς και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή μιας συνεκτικής στρατηγικής που θα απεικονίζει τα χαρακτηριστικά αυτά στο ευρύ κοινό.

Γιατί δεν έχετε έτοιμα πακέτα;

Γιατί οι ανάγκες ποικίλλουν.  Έχουμε όμως μια προκάτ λύση για ένα ιστοτόπο που ξεκινά τώρα την πορεία του στον χώρο του διαδικτύου.

Δημιουργία 4 social media με τα αντίστοιχα σχεδιαστικά ( facebook, twitter, google+ , youtube ) σύνδεση του facebook με το twitter για αυτόματη αναπαραγωγή των άρθρων όπως και του youtube με την σελίδα του Google+ για να έχουμε ανάγκη ενημέρωσης σε 2 social media μόνο. Προώθηση της σελίδας στο facebook με 5000+ χρήστες ώστε να επιδειχθεί η μαζικότητα και να αποκτήσουμε μια ικανή βάση περαιτέρω προωθητικών ενεργειών .Το ονομάζουμε «προίκα» του ιστοτόπου.

Δημιουργία 3 βίντεο με σκοπό την προώθηση του logo και κατ΄επέκταση του brand name μας έτσι ώστε αυτό να γίνει γνωστό ευρύτερα ( brand awareness ) με διαφήμιση στο youtube έτσι ώστε έκαστο να έχει πάνω από 5000 εμφανίσεις και φυσικά χρησιμοποίηση αυτού του υλικού στον ιστοτόπο και σε άλλα social media.

Διαφημιστικά αφιερώματα από sites /blogs του dreamweavermediagroup και συνεργατών του προκειμένου να ενισχυθεί το κύρος και η αξιοπιστία του ιστοτόπου καθώς και σε social media κοινότητες κατάθεση επώνυμων μαρτυριών και διαφημιστική προώθηση τους μέσω κλασικού συστήματος διαφήμισης σε facebook και αλλού.

Χρόνος υλοποίησης των πιο πάνω ενεργειών είναι οι 2 μήνες , προκειμένου να διαχυθεί χρονικά σε μεγαλύτερο εύρος ανάλογο του εύρους των χρησιμοποιούμενων μέσων ( blogs, sites , social media κ.α. ) και να αφήσουν μια φυσική αίσθηση στον επισκέπτη αλλά και στο Google επηρεάζοντας και την σειρά κατάταξης του ιστοτόπου στα αποτελέσματα του Google.

Φυσικά οι ανάγκες ποικίλλουν και αυτές μπορούν να προσδιοριστούν μόνο μέσα από την συζήτηση και τον εκτεταμένο έλεγχο. Για αυτό καλέστε μας στα 210 74 82 987 210 74 82 904 για να προσδιορίσουμε τις ανάγκες σας και τις κοινές μας δράσεις. Τονίζουμε το κοινές διότι μόνο μέσα από σχέσεις συνεργασίας μπορούν να επιτευχθούν βέλτιστα αποτελέσματα.

 

 

etairikh-eikona-sto-diadiktyo


Μάρκος Αυρήλιος, 121-180 μ.Χ., Ρωμαίος Αυτοκράτωρ ‐ ‘Τα εις εαυτόν’ στ’54

Web Designer, Writer & Blogger, Canada

Το τω σμήνει μη συμφέρον ουδὲ τη μελίσση συμφέρει. μτφρ: ό,τι είναι κακό για το μελίσσι, είναι κακό και για τη μέλισσα 


DreamWeaver Media Group

Η κοινή γνώμη είναι ένας διαιτητής, μια συνείδηση θα λέγαμε σχεδόν ένα δικαστήριο, χωρίς βέβαια δικαστική εξουσία, αλλά ένα δικαστήριο αυστηρό. Είναι ή εσωτερική φωνή της αγοράς η οποία καθορίζει ποιος θα μείνει και ποιος θα εκλείψει από αυτήν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Παπάγου 30-32, Ζωγράφου, Εμπ.Κέντρο Άνοιξη 1ος όροφος
Τηλέφωνο: 210 77 13 284
Website: http://dreamweavermediagroup.gr/
Email: s@dreamweaver.gr

Γνωστοποίηση

Στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ιστοτόπων και social media κοινοτήτων περιλαμβάνονται και εξωτερικοί συνεργάτες που δεν μπορούμε να αναφέρουμε για την προστασία του κύρους των γραφομένων τους.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων