Η δημιουργικότητα ποτέ δεν ήταν θέμα budget.

Φυσικά και μια έντονη και πολυέξοδη διαφημιστική καμπάνια στο facebook. google , youtube και αλλού θα προσελκύσει πολλούς επισκέπτες. Είναι όμως αυτό αρκετό για την επίτευξη των στόχων σας δεδομένου του έντονου ανταγωνισμού;

01

Ποιοί είμαστε
Μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούμαστε με το διαδίκτυο , την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων από το 2001. Έχοντας δει την διαδρομή αυτή στην χώρα μας από το ξεκίνημα της έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα και πιστεύουμε μια αξιοσημείωτη εμπειρία.

02

Η αποστολή μας.
Να ξεπεράσουμε φραγμούς στο διαδίκτυο όπως δυσπιστία, τεχνολογική φοβία και άλλοι συναφείς παράγοντες πολλές φορές λειτουργούν αποτρεπτικά έτσι ώστε οι  εταιρικές διαδικτυακές παρουσίες των πελατών μας να βρούν την αρμόζουσα απήχηση.

03

Η φιλοσοφία μας.
Με όπλο την ενημέρωση και στόχο την σωστή ενημέρωση είμαστε στοχοπροσανατολισμένοι ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν την επιθυμητή θέση στην ολοένα και αυξανόμενη διαδικτυακή αγορά που οδεύει ανοδικά ακόμα και μεσούσης της κρίσεως.

04

Οι υπηρεσίες μας
Οι υπηρεσίες μας που έχουν πολλές μορφές και εντάσεις ανάλογα με τον επιδιωκόμενο κάθε φορά σκοπό και τα χρησιμοποιούμενα προς επίτευξη του μέσα έχουν παρονομαστή τον πολλαπλασιασμό του μηνύματος σας και της προσθήκης προστιθέμενης αξίας σε αυτο.

05

Η δέσμευση μας
Κάθε επιχείρηση έχει ένα όνομα στην αγορά.Στο φυσικό κατάστημα είναι η γειτονιά σας. Στον διαδικτυακό κόσμο δεσμευόμαστε ότι θα χτίσουμε ένα όνομα αντάξιο της επιχείρησης σας και ικανό να δώσει το έναυσμα για μια δυναμική αρχή στο διαδίκτυο

06

Διαδικτυακή Φήμη.
Η προάσπιση της διαδικτυακής φήμης είναι ένα φλέγον ζήτημα αφού πολλές φορές ο ανταγωνισμός επιστρατεύει ανοίκεια μέσα για την προσβολή του ονόματος σας μέσω της δαιδαλώδης & ανεξέλεγκτης φύσης του διαδικτύου. Μπορούμε να βοηθήσουμε

Παραδίδουμε όμως κυρίως μετρήσιμα αποτελέσματα.

Γιατί αν τα αποτελέσματα έχουν μόνο ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτά ενδεχομένως να μην είναι αρκετά για την επίτευξη των στόχων μας. 

Το Δίκτυο Συνεργατών μας σε περιμένει επί κοινή ωφελεία. Καλέσε μας στα 210 74 82 987 – 210 74 82 904

Ενταχθείτε στην ομάδα υποστηρικτών μας.

‘Εχετε ένα ενημερωτικό blog / ιστοσελίδα; Έχετε μια παρουσία στα social media ; Θα θέλατε να συνεργαστούμε επι κοινή ωφελεία; Παρακαλούμε καλέστε μας στα 210 74 82 987 – 210 74 82 904 και στο sales at dreamweaver.gr για να συζητήσουμε διεξοδικά τις δυνατότητες συνεργασίας μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Παπάγου 30-32, Ζωγράφου, Εμπ.Κέντρο Άνοιξη 1ος όροφος
Τηλέφωνο: 210 77 13 284
Website: http://dreamweavermediagroup.gr/
Email: s@dreamweaver.gr

Γνωστοποίηση

Στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ιστοτόπων και social media κοινοτήτων περιλαμβάνονται και εξωτερικοί συνεργάτες που δεν μπορούμε να αναφέρουμε για την προστασία του κύρους των γραφομένων τους.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων